Nelpon kita +86-755-27806536
Ngarep > Produk > Tampilan TFT persegi

Produk

Tampilan TFT persegi

Chenghao minangka produsen modul lcd modern, nyedhiyakake layanan kustomisasi grosir kanggo para pelanggan ing saindenging jagad. Kita ora mung duwe pabrik manufaktur layar tampilan dhewe, nanging uga insinyur teknis lan tim sales profesional, sing tegese kita bisa nyedhiyakake produk lan layanan sing larang banget. Ing proses kerja sama karo sampeyan, teknisi teknis bakal melu proyek sampeyan bebarengan karo personel layanan pelanggan, lan menehi saran teknis profesional lan layanan sing wicaksana kanggo proyek sampeyan. We are ISO9001 certified Produsèn, kabeh produk kita bisa nyedhiyani pelanggan karo sertifikat kalebu CE, ROSH lan laporan test related.


Yen Modul LCD TFT warna kita diklasifikasikake miturut wangun lan struktur area tampilan, produk kita kalebu kothak TFT Display lan TFT Display bunder, ukurane antarane 1.44 lan 10.1 inci, kalebu Modul TN TFT, IPS TFT Display, Layar Tutul Tampilan lan Sunlight bisa diwaca TFT tampilan lan ing.


Produk kita akeh digunakake ing kabeh lapisan masyarakat, kayata aerospace, transportasi, manufaktur industri, perabot omah, peralatan medis, lan liya-liyane. Aplikasi sing padha kalebu instrumentasi pesawat, navigasi GPS, mesin POS, dispenser bahan bakar, lan kompor beras, mesin kopi, Kulkas, siaran langsung, lan elektronik konsumen. Kasus kerjasama sing akeh mbuktekake manawa tampilan Square TFT kita isih nduweni kinerja sing paling apik sanajan ing lingkungan sing paling tantangan lan kompleks. Dipercaya kita, manawa proyek sampeyan digunakake ing njaba ruangan utawa ing njero ruangan, kita bisa menehi solusi sing cocog lan layanan kustomisasi khusus.
View as  
 
<1>
Chenghao iku salah siji saka Tampilan TFT persegi produsen lan supplier ing China. Sugeng rawuh kanggo tuku Tampilan TFT persegi kanthi rega saka pabrik kita. Kita uga nyedhiyakake dhaptar rega paling anyar, kutipan. Produk kita bisa disesuaikan. Yen sampeyan perlu, pabrik kita duwe stock.For info liyane, welcome kanggo hubungi kita.