Nelpon kita +86-755-27806536
Ngarep > Produk > Tampilan Layar Tutul > Tampilan Layar Tutul 10.1 Inch

Produk

Tampilan Layar Tutul 10.1 Inch

Chenghao minangka salah sawijining produsen Tampilan Layar Tutul 10.1 Inch sing misuwur lan pemasok Tampilan Layar Tutul 10.1 Inch. Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufaktur Tampilan Layar Tutul.

Produk Chenghao akeh digunakake ing peralatan komunikasi, peralatan rumah tangga, kontrol industri, peralatan medis, pembayaran finansial, instrumentasi, transportasi mobil, elektronik digital, siaran langsung hiburan lan lapangan liyane.

Kanggo Tampilan Layar Tutul 10.1 Inch, saben wong duwe keprihatinan khusus sing beda-beda babagan iki, lan sing ditindakake yaiku kanggo ngoptimalake syarat produk saben pelanggan, saengga kualitas Tampilan Layar Tutul 10.1 Inch wis ditampa kanthi apik dening akeh pelanggan lan seneng banget. reputasi ing akèh negara.
View as  
 
10.1 inch 1280*800 Tampilan Layar Tutul

10.1 inch 1280*800 Tampilan Layar Tutul

CHENGHAO Optoelektronik minangka panyedhiya lan pabrikan solusi tampilan LCD profesional, nampa pesenan modul tampilan lcd saka sak ndonya, lan bisa nyedhiyakake layanan kustomisasi grosir kalebu OEM lan ODM. Umume pelanggan koperasi sing ana saiki konsentrasi ing negara utawa wilayah maju ing Eropa lan Amerika Serikat. Umume wong-wong mau wis kerep kerja sama karo kita lan dadi pengalaman lan saksi kualitas lan layanan produk kita. Yen sampeyan are looking for a dipercaya 10.1 inch 1280 * 800 Tutul Layar Supplier Tampilan, sampeyan olèh hubungi kita, kita wis nggawe ancang-ancang paling apik kanggo kerjasama kita, lan ngarep-arep balesan!

Maca liyaneKirim Enquiry
Tampilan Layar Tutul HD 10,1 inci 1024x600

Tampilan Layar Tutul HD 10,1 inci 1024x600

Chenghao Optoelektronik Co., Ltd. minangka pemasok lan pabrikan khusus ing R&D, produksi lan dodolan layar LCD. Iku wis rumiyin melu ing lapangan tampilan LCD wiwit ngadeg. Kita setya nyedhiyakake solusi LCD siji-mandeg profesional lan ndhukung produk lan layanan teknis kanggo para panuku LCD global. Yen sampeyan are looking for Produsèn tampilan LCD dipercaya, sampeyan olèh kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan produk lan kekuatan, lan kita ngarep-arep kanggo lelampahan kerjasama win-win karo sampeyan!Chenghao Optoelektronik CH101WS03A--CT punika 10.1 inch 1024x600 HD Tutul Tampilan Layar kanthi antarmuka RGB 24 bit lan padhange lampu latar 450 nits. Tampilan layar tutul 10.1 inch iki nganggo mode tampilan IPS, ndhukung Arah Pameran Gratis, lan bisa mlaku kanthi normal luwih saka 2......

Maca liyaneKirim Enquiry
10.1 Inch IPS TFT LCD Tampilan Layar Tutul

10.1 Inch IPS TFT LCD Tampilan Layar Tutul

Minangka profesional 10.1 Inch IPS TFT LCD Tampilan Layar Tutul Produsèn lan supplier ing China, Chenghao bisa nyedhiyani pelanggan karo layanan Modul tampilan TFT LCD arang banget-efektif. Pelanggan koperasi kita teka saka kabeh ndonya, utamane negara maju ing Eropa lan Amerika. Kita ngarepake komunikasi lan kerja sama karo sampeyan!

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Chenghao iku salah siji saka Tampilan Layar Tutul 10.1 Inch produsen lan supplier ing China. Sugeng rawuh kanggo tuku Tampilan Layar Tutul 10.1 Inch kanthi rega saka pabrik kita. Kita uga nyedhiyakake dhaptar rega paling anyar, kutipan. Produk kita bisa disesuaikan. Yen sampeyan perlu, pabrik kita duwe stock.For info liyane, welcome kanggo hubungi kita.