Nelpon kita +86-755-27806536

Lapangan aplikasi

  • Terminal Keuangan Seluler Terminal Keuangan Seluler

    Terminal Keuangan Seluler——————————

  • Piranti Omah Smart Piranti Omah Smart

    Piranti Omah Cerdas——————————

  • Monitor Otomotif Monitor Otomotif

    Monitor Otomotif——————————

  • Piranti Medis Cerdas Piranti Medis Cerdas

    Alat Medis Cerdas——————————

  • Elektronika Pendidikan Elektronika Pendidikan

    Elektronika Pendidikan——————————

  • Piranti Kontrol Industri Piranti Kontrol Industri

    Piranti Kontrol Industri——————————

Babagan awake dhewe

Maca liyane >
Shenzhen ChengHao Optoelektronik Co., Ltd.

Shenzhen Chenghao photoelectric Co., Ltd. didegaké ing 2015. Perusahaan iki kantor pusaté ing Shenzhen, China. Cakupan bisnis perusahaan kalebu LCD / modul LCM / pangembangan layar tutul CTP lan pangolahan materi. Ing luwih saka 7 taun, kita wis ngembangake ewu produk LCD lan LCM kanggo industri, peralatan rumah tangga, elektronik konsumen, peralatan medis lan aplikasi liyane.Welcome kanggo tuku TN TFT Module, IPS TFT Display, Touch Screen Display, saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Chenghao optoelektronik uga setya ngembangake macem-macem produk LCD lan solusi LCD, nyediakake modul unik, inovatif, biaya-efektif lan anjog pasar kanggo ketemu seri aplikasi lan industri. Kita tindakake pendekatan wong-oriented, kualitas lan customer pisanan ing kabeh transaksi.

Pramila kita njaga lingkungan sing resik supaya bisa digunakake lan nganggep lingkungan ing proses manufaktur. Sinau luwih lengkap babagan keuntungan kerja bareng karo kita. Hubungi kita kanggo proyek lan syarat solusi LCD / LCM / LCD.